Scrapbooking FORSIDEScrapbooking
- hvad er det?

Gode råd

Materialer

Inspiration

Kort

Galleri

BLOG

Links

Om siden

 

 

 

 

 

 

Partnere:
Jul - alt om jul
Køkken
- råd og tips!
Bryllup
- inspiration

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 

Velkommen til Scrapbooks.dk

SCRAPBOOKING

STEMPLER

HJEMMELAVEDE KORT

GALLERI

Læs og lær mere om scrapbooking.
Find gode råd og vejledninger.
Få inspiration til din scrapbog

Få dit eget foto album.
Se de mange flotte scrapsider og kort som andre har lavet.

Hjemmelavede kort som hobby

Scrapbooking kan sagtens gå godt i spænd med at lave flotte hjemmelavede kort. Det er mere eller mindre de samme materialer der bruges og mange at ideerne kan både bruges til scrapbooking og kort.

Der er ikke noget mere hyggeligt end at få et hjemmelavet kort. Det giver lidt mere personlighed fra giveren end et kort der er massefabrikeret.

Hjemmelavede kort - 3D kort

Et kort kan laves i mange forskellige størrelser og et kort kan bruges til mange formål.
Vi kender alle kort i postkortstørrelsen, men hvorfor ikke prøve at lave kort i andre størrelser og former.

Til og fra kort er gode, ikke kun til jul, men er også velegnet vedlagt en blomst eller en værtindegave, som gavekort eller som en lille ekstra hilsen sammen med en gave. Disse kort bliver ofte gemt af modtageren.
Telegrammer og kort i en lidt størrelse, giver lidt flere muligheder for at pynte kortet. De kan måske hænges op på vægen hjemme hos modtageren.

Der er mange teknikker indenfor håndlavede kort. 3D kort er en fa de teknikker der bruges meget. Her kan man købe specielle klippeark eller glansbilleder til formålet.
Man har 3 ens motiver. Der klippes derefter dele af et motiv ud og sættes på et helt motiv ved hjælp af klæbepuder, så det får en 3D effekt. Motivet sættes derefter på et kort.
Kortet kan pyntes efter smag, behag og fantasi.

Kort på Scrapbooks.dk

Jeg har valgt at lave en afdeling her på siden om kort, da jeg ved der er mange der har brug for lidt inspiration til deres hjemmelavede kort.
Scrapbooking er en rimelig ny hobby her i Danmark, som er meget velegnet til at bruge sammen med kort. Der er mange nye teknikker og tilbehør der kan bruges inden for begge hobbies.

Her på siden, vil der komme trin-for-trin vejledninger til mange af disse teknikker i løbet af i år. Det håber jeg, kan give lidt inspiration til nye ideer til dine kort. Der har i mange år været tradition for 3D kort, men der findes et hav af nye teknikker der kan leges med til de hjemmelavede kort.

Så jeg håber du kan blive inspireret til dine kort af siden her!

God fornøjelse!

Vejledninger:

- Montering af stempler

 
 
  StatCount - Traffic counter
Få inspiration til scrapbooking og kort
Copyright © Scrapbooks.dk